De Trainingen

Iedereen wordt op zijn of haar niveau door Rob Bueno de Mesquita sportief geholpen in de schitterend gelegen locatie aan de Willemstraat 2 te Den Haag.

Aanpak

Total Fit Solution heeft gekozen voor de beste trainingstechnieken. Door trial and error is een uniek functioneel programma ontwikkeld voor lichaam en geest. Met dit intense trainingsprogramma is het mogelijk om binnen zeer korte tijd maximale resultaten te behalen.

Onze trainingen zijn uitdagend, afwisselend en op jouw lijf geschreven. Jong, oud, beginner of gevorderde: Onze trainingen zijn maatwerk en staan geheel ten dienste van jou en jouw welzijn. Of het nu gaat om afvallen, ontwikkelen van spiermassa, of verhogen van de energie: het belangrijkste is dat we samen een prestatie neerzetten. De combinatie van onze jarenlange kennis, ervaring en jouw inspanning leidt tot het behalen van jouw doelen en het realiseren van jouw wensen.

Visie

Als je denkt: “Ik kan het niet”, dan heb je in je eigen beleving gelijk, maar ik moedig je aan: “Je kan het wel”. Dit is als het ware zuurstof voor de geest. Mijn missie is een blijvende verandering in doen en laten bij jou tot stand te brengen op fysiek en mentaal terrein.