Voor Bedrijven

Iedereen wordt op zijn of haar niveau door Rob Bueno de Mesquita sportief geholpen in de schitterend gelegen locatie aan de Willemstraat 2 te Den Haag.

Opboksen tegen de veranderende Maatschappij

Om een goed lopend bedrijf te hebben is het van belang om te zorgen voor een gezonde bedrijfscultuur. Wanneer medewerkers gefaciliteerd, gemotiveerd en gewaardeerd worden, zullen zij zich goed voelen, waardoor zij beter zullen presteren. Hierdoor zal de productiviteit omhoog gaan.

Het lijkt een gemakkelijke opdracht, maar de praktijk toont aan dat er vaak teveel tijd verloren gaat aan administratieve processen, vergaderingen en oplossen van acute calamiteit. Ongemerkt gaat dit ten koste van de zorg en aandacht voor medewerkers, waardoor uiteindelijk grote problemen kunnen ontstaan als (langdurig) ziekte verzuim.

Wanneer je echter op tijd ingrijpt kun je deze calamiteitenvoorkomen.

Grijp in voordat het te laat is!

In eerste instantie is het belangrijk om te weten waar medewerkers behoefte aan hebben. Pas dan kun je een plan maken om dit aan te pakken. Dit kost vaak tijd wat de meeste managers niet hebben. Je kunt het ook geheel overlaten aan ons.

Allround Personal Trainer en boksdocent Rob Bueno de Mesquita, die in het verleden bij het Ministerie van Justitie nieuwe medewerkers begeleidde, is nu succesvol in zijn eigen personal training club. Total Fit Solution is tevens een erkend leerbedrijf bij Calibris in sport en bewegen. Wij bieden hoogwaardige Teambuilding- en Weerbaarheidstrainingen aan aan scholen en bedrijven.        

Wij kunnen een hele dag voor medewerkers / leerlingen verzorgen inclusief een uitgebreide catering na afloop.

Onze trainingen gaan in op de belangrijkste behoeftes van medewerkers of leerlingen en maken daarbij de vertaalslag naar de huidige maatschappij. De trainingen bevatten de volgende elementen maar kunnen uiteraard ook helemaal op maat worden gemaakt voor uw bedrijf of school:

Teambuilding : wij bereiken dit door gezamenlijke fysieke opdrachten, waarbij samenwerking en humor(!) essentieel is. Hierdoor worden mentale en fysieke barieres tussen medewerkers doorbroken.
Grensbewaking: Door onze workout leren de medewerkers hun fysieke en mentale grenzen kennen. Immers pas als we onze grenzen beter hebben leren kennen is het mogelijk deze beter te bewaken.
Veiligheid dmv zelfverdediging: Wij brengen uw medewerkers uiteenlopende technieken bij afkomstig uit de martial arts. Daarnaast is het een prima workout en het leidt ook nog eens tot strak en sterk lichaam.  Hierdoor zullen medewerkers zich veiliger en zekerder voelen, waardoor ze sterker staan bij het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden.
Timemagement: Door onze trainingen vergroten wij bij uw medewerkers het bewustzijn van tijd. Immers hoelang kan een minuut niet duren als je daarin pittige oefeningen moet doen? 

Naast het verzorgen van een complete dag is het ook mogelijk (groeps) personal training aan te bieden op locatie (in of vlak bij jouw bedrijf). Op deze wijze wijze kunnen medewerkers getraind worden met het minste tijdverlies. Tevens kunnen wij helpen met de inrichting van deze eventuele ruimte.

Ons doel is om werknemers op een zeer afwissellende en vooral concrete manier te motiveren en te enthousiasmeren. Ze de juiste “tools” te bieden om ze te leren hun grenzen te herkennen en aan te geven. Opdrachten waarbij samenwerking, zelfreflectie, zelfverdediging, gezond leven, prioriteiten stellen en assertief zijn aan de orde komen.

Wil je gebruik maken van onze diensten, mail dan naar rob@totalfitsolution.nl of bel met Rob Bueno de Mesquita

06 -15093431

Bedrijven

Sessie per dagdeel voor een groep van minimaal 10 personen € 490,- excl. 9% btw

Catering na afloop voor een groep voor minimaal 10 personen € 250,- excl. 9% btw

Uiteraard zijn in onderling overleg afspraken op maat mogelijk.

Visie

Als je denkt: “Ik kan het niet”, dan heb je in je eigen beleving gelijk, maar ik moedig je aan: “Je kan het wel”. Dit is als het ware zuurstof voor de geest. Mijn missie is een blijvende verandering in doen en laten bij jou tot stand te brengen op fysiek en mentaal terrein.